Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Zoekactie naar jongetje levert niets op

Toegevoegd: 01-10-2015, 10.02 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tien agenten, een hondengeleider met hond, en een helikopter met warmtebeeldcamera hebben de afgelopen nacht gezocht naar een jongetje van onder de vijf jaar. Hij is niet gevonden maar er werd ook niemand als vermist opgegeven.


Om 00.30 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een getuige. Die getuige had op de hoek van de Statenlaan met de Spinhuisweg een jongetje van ongeveer 4 jaar had gezien in zijn pyjama. Zij had hem aangesproken en hij had gezegd dat hij zijn mama kwijt was. Voordat ze hem echter mee kon nemen was hij er alweer vandoor. Ze had hem nog gezocht maar niet meer gevonden. Daarna belde ze de politie. Die nam deze melding uiteraard serieus en alles werd uit de kast gehaald om dit jongetje te vinden.

Tien agenten en een hond hebben lopend in de omgeving gezocht. De helikopter heeft met een warmtebeeldcamera gezocht. Er is aangebeld bij woningen in de omgeving waar nog licht brandde. Er is gekeken of er in de directe omgeving een jongetje van die leeftijd kon wonen. Dat bleek niet zo te zijn. Het jongetje had blond haar en was gekleed in een blauwe pyjama met aan de voorzijde drie autootjes. Het jongetje is niet gevonden en het is nog steeds een raadsel.

De zoekactie is om 03.30 uur beëindigd. De hoop was dat er in de loop van de ochtend meer informatie zou komen over een mogelijke vermissing van een jongetje maar ook dat bleef uit. Mensen die mogelijk toch informatie hebben, misschien naar aanleiding van het signalement van het ventje, kunnen dit melden bij de politie via het meldformulier op politie.nl/melden of via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Zie ook:
Grote zoekactie naar vermist jongetje (01-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van der S (1-10-2015 om 14:13)
Haha denk eerder die persoon onder invloed was van paddo's of drugs dan zie je ook dingen die er niet zijn, klinkt zeer ongeloofwaardig.. Denk eerder iemand die aandacht zoekt of slaapwandelde
Verbazing (1-10-2015 om 13:01)
Misschien heeft iemand een geintje gemaakt via de meldkamer. Als je snachts echt een kind tegen komt raak je die toch niet meer uit het oog?!? Politie moet die meldster eens een bezoekje brengen. Vreemd verhaal!
Ard (1-10-2015 om 11:14)
Ten eerste hoe kom dat kind buiten????? Ten tweede waar waren die ouders op dat moment???? En die getuigen als je hem aanspreekt dan weet je toch waar hij naar toe is gegaan... Hou hem dan op zijn minst effe vast... Want een kind van 4 hoort s 'nachts niet buiten ze zijn...
Markush (1-10-2015 om 10:53)
Laten we hopen dat er niks is gebeurd. Ik vind het goed dat ze meteen fanatiek zoeken. Hier heb je politie en belastinggeld voor. Ipv plantjes zoeken.
Anna (1-10-2015 om 10:46)
Beetje raar verhaal moet ik zeggen een kind van die leeftijd kan niet aan je ontsnappen zonder dat een volwassen pesoon het kindje niet zou kunnen tegenhouden.
moeder (1-10-2015 om 10:17)
er staat 'iemand' vermist, hier moet een 'n' voor, er werd niemand als vermist opgegeven. Misschien is het joch terug naar huis gegaan en in bed gekropen of heeft ie zijn moeder thuis wel aangetroffen. Die niets vermoedend de kleine terug naar zijn bed heeft gesommeerd.
Cookie-instellingen beheren