Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Identiteit slachtoffers Hoek bekend

Toegevoegd: 01-10-2015, 11.05 uur
Door: Rolf de Feijter

HOEK - De identiteit van de twee slachtoffers van de ernstige aanrijding woensdag op de Westerscheldetunnelweg (N62) is bekend. Het gaat om een vrouw van 84 en een man van 85 uit Sint Jansteen. Dat meldt de politie.


De botsing vond rond 13.00 uur plaats. De vrachtwagen met oplegger botste door nog onbekende oorzaak achterop een personenauto. Beide voertuigen vatten na de botsing vlam. Beide slachtoffers zaten in de personenauto. De vrachtwagenchaffeur kon op eigen kracht uit zijn cabine komen.

De politie laat weten dat het onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding in volle gang is.

Zie ook:
Twee doden bij ongeval Hoek (30-09-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (2-10-2015 om 09:20)
zo'n auto staat niet zomaar ineens stil, degene die er achterop rijdt is altijd fout. misschien wel zelfs crimineel te noemen als die met andere dingen bezig was dan met autorijden.
Cookie-instellingen beheren