Weerbericht:
Overwegend bewolkt en plaatselijk lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schaafplekken na botsing in Sint Jansteen

Toegevoegd: 14-11-2003, 23.28 uur
Door: Politie Zeeland

SINT JANSTEEN - Op de Verrekijker te Sint Jansteen werd vrijdagmorgen een 14-jarig meisje uit de gemeente Hulst aangereden door een onbekende automobilist.

Het meisje fietste rond 08.15 uur over het fietspad en kreeg geen voorrang van een bestuurder van een busje die uit een uitrit kwam. In eerste instantie was de bestuurder gestopt maar toen het meisje voorbij fietste, trok het voertuig op en reed tegen de achterzijde van haar fiets.

Het meisje kwam hierbij ten val en liep schaafplekken op aan haar kin en hand. De automobilist stopte even maar reed toen verder in de richting van de verkeerslichten bij de Verrekijker/N60.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren