Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Getuigen gezocht van mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2015, 15.36 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets kunnen zeggen over een mishandeling en vernieling op maandag 21 september  om 07.55 uur op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van een rijschool.


Op die maandag reed daar een 13-jarige jongen uit Vlissingen. Hij werd tot stoppen gedwongen door een groep jongeren van ongeveer 12 personen. Ze schopten tegen zijn fiets en toen hij op de grond viel mishandelden ze hem. Ook vernielden ze zijn fiets. Het slachtoffer liep bij de mishandeling letsel op. Hij kende de groep niet en er was volgens de aangifte geen aanleiding om hem tot stoppen te dwingen geweest.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (1-10-2015 om 21:11)
Dat is heel erg laf om met een grote groep van 12 jongeren ter hoogte van een rijschool 1 jongen van 13 jaar in elkaar te slaan en daarna zijn fiets kapot te maken . Dat moet toch iemand gezien hebben op de Nieuwe Vlissingseweg is het om 07.55 behoorlijk druk met schoolgaande jeugd en volwassenen die naar het werk fietsen . Deze groep van losers verdiend het om gepakt te worden en straf te krijgen op school en daarbuiten is het ook bij volgends wet verboden om te pesten en geweld te gebruiken
harry (1-10-2015 om 16:00)
kan het iets specifiecer? er zitten volgens mij 5 rijscholen op die weg.
Cookie-instellingen beheren