Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Scooterrijder gewond in Zierikzee

Toegevoegd: 02-10-2015, 20.42 uur
De scooterrijder raakte bij de aanrijding gewond.
De scooterrijder raakte bij de aanrijding gewond.
© Foto: Twitter / wa_schouwenduiv
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Bij een ongeluk tussen een tractor en een scooter in Zierikzee is vanavond iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de kruising van de Oudeweg en de Nieuwe Koolweg (N59). Door nog onbekende oorzaak kwamen de tractor en de scooterrijder met elkaar in botsing.

De gewonde scooterrijder is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De scooter raakte zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elsevier (3-10-2015 om 11:29)
@Jeep, er is naar mijn mening niets mis met de kruising: alleen...bestuurder moeten (weer) goed leren kijken. Dus ook over het schoudertje, zoals je door je rijinstructeur wordt geleerd. Niet voor niets dat zovelen erop zakken tijdens rijexamens, foutloos gereden maar niet goed gekeken? Gezakt!! En terecht blijkt nu wel weer. Iedere idioot kan een auto/machine leren besturen, maar aan het verkeer deelnemen vraagt om méér
E. (3-10-2015 om 10:11)
Een paar uur daarvoor ook voorbij dezelfde rotonde achter een tractor gereden, wiens aardappelen bijna uit kar vielen door te hard door de bocht te rijden. Het valt mij sowieso op dat veelal jonge boerenzonen? erg hard rijden ook door de polder. Hopelijk neemt onder de jonge boeren het verantwoordelijkheidsgevoel toe. Dat ze beseffen dat de voertuigen waarmee ze in het verkeer deelnemen, groot en log zijn. Op een ongeluk zit niemand te wachten
Jeep (3-10-2015 om 01:22)
Dit soort kruising is onoverzichtelijk. Ook de volgende kruising van de Zandweg met het fietspad is niet makkelijk te overzien en leid tot gevaarlijke situaties. Foutief wegontwerp! Sterkte gewenst voor de scooterrijder.
Cookie-instellingen beheren