Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Scooterrijder gewond in Zierikzee

Toegevoegd: 02-10-2015, 20.42 uur
De scooterrijder raakte bij de aanrijding gewond.
De scooterrijder raakte bij de aanrijding gewond.
© Foto: Twitter / wa_schouwenduiv
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Bij een ongeluk tussen een tractor en een scooter in Zierikzee is vanavond iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de kruising van de Oudeweg en de Nieuwe Koolweg (N59). Door nog onbekende oorzaak kwamen de tractor en de scooterrijder met elkaar in botsing.

De gewonde scooterrijder is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De scooter raakte zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (5-10-2015 om 20:52)
dit is inderdaad gewoon falen van de trekkerchaffeur, als vrachtwagen chaffeur weet ik dat als je spiegelt voor je de bocht neemt je het fietspad overziet, dat heet nu vooruitdenken ik zie kids van 14/15/16 jaar op zulke landbouwmachines waarvan de wet zegt dat 25kmh toegestaan is en ze voor al het snellere verkeer aan de kant moeten, ze knallen met 60km/h over smalle dijkjes waar veel fietsers rijden, gaan geen mm aan de kant want zij zijn groot dus jij moet maar de sloot in met je auto. hoelang blijven we dit toestaan??
Marcel (4-10-2015 om 19:34)
Ik erger me al jaren aan dat boeren gedrag met landbouwvoertuigen. Woon zelf op Noord Beveland en bij ons mogen ze zonder verlichting rijden in het donker. Hooguit een zwaailamp en de rest moet je maar snappen! Ik heb het een keer bekend gemaakt bij de politie die zouden er op letten maar politie op Noord Beveland zie je nooit dus dat gaat gewoon door tot er weer een slachtoffer valt en dan misschien weer de volgende. Je moet zelf ook maar zo rond willen rijden als boer....!!!!
Noord-bevelander (4-10-2015 om 10:56)
Omdat de boeren het druk hebben moeten wij daar maar begrip voor hebben en kunnen ze lekker doorrijden. Mijn zoon fiets iedere dag naar goes ik hou mijn hart vast, mocht hij vrijdag toevallig ook bijna aangereden zijn door een tractor. De tractor wilde hem inhalen kwam een scooter van de andere kant de tractor wijkte uit en reed zo om me zoon af die nog net in de berm kon uitwijken. De tractor was wel gestopt om te vragen of het goed ging en was zelf ook erg geschrokken. Ze rijden zo hard, weet dat scholieren ook niet kunnen fietsen maar daarom moeten ze toch beter uitkijken het zijn nog kinderen en ze kunnen het niet winnen hoor van een tractor.
janne (4-10-2015 om 10:44)
Een [email protected] Dat de boeren het zo druk hebben heeft toch niets te maken met hun onverantwoordelijk rijgedrag. Ze rijden als gekken en ook zij negeren massaal de haaientanden en van richting aangeven heeft menige boer nog nooit gehoord. Slik opruimen komt bij velen ook niet in hun woordenboek voor, zij doen het af met stukje hout in de berm met onduidelijk "slik" erop
Vlissinger (3-10-2015 om 12:14)
Jeep, foutief gedrag, niks foutief wegontwerp. altijd de gemeente en provincie de schuld geven van ondeskundig rijgedrag, leer rijden!
een zeeuw (3-10-2015 om 12:02)
Misschien ook handig om te weten dat de boeren het heel druk hebben, zeker als het een momentje droog is, tegenwoordig rijdt bijna iedereen gewoon door ook al staan er haaien tanden op de weg, of in de berm gaan voor zo een combinatie dat doen ze ook niet, daar erger ik me ook verschrikkelijk aan als boerendochter, in dit geval weet ik niet wat er fout gegaan is, dus daar oordeel ik niet over. Wij wensen het slachtoffer van die scooter veel sterkte toe! Maar ook de tractorchauffeur {werkgever} die al met zoveel aan zijn hoofd zit, Zeker nu het droog is, terwijl de aardappelen in de bedden al aan het rotten zijn op veel plaatsen.
Cookie-instellingen beheren