Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Agressieve Man opgepakt om zware belediging

Toegevoegd: 03-10-2015, 14.31 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Afgelopen nacht is een 32-jarige man uit de gemeente Terneuzen aan het Cornelis de Vosplein aangehouden wegens agressief gedrag en zware belediging van agenten. Volgens de politie liep de man rond in een hesje van OMG 'No Surrender'.


De verdachte ging omstreeks 03.20 uur verontwaardigd naar surveillerende agenten toe nadat hem de toegang was ontzegd in een naburig café. Volgens de man moest de uitbater hem toelaten aangezien zijn toegangsverbod was verlopen. De verdachte liep zich duidelijk erg op te winden en ging vervolgens over tot zware beledigingen richting de agenten. De man is daarvoor aangehouden.

De aanhouding veroorzaakte een grimmige reactie van een 25-tal bezoekers op het terras van het café. Ook van daaruit waren de beledigingen richting de agenten niet van de lucht; er werd zelfs gespuugd. De verdachte die inmiddels in een surveillancebus was gezet ontstak in razernij en trapte van binnenuit een zijruit in. Ook gedurende de hele rit naar het politiecellencomplex Torentijd liet de man zich verbaal niet onbetuigd.

Tijdens fouillering kwamen uit de broekzakken van de man xtc-tabletten en cocaïne tevoorschijn. Uit woede had hij in de ophoudkamer geplast. De man is na verhoor in verzekering gesteld en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (4-10-2015 om 14:11)
dan ben je 32 jaar...
Rien r (4-10-2015 om 13:01)
no surrender is zowiezo geen echte motorclub, meer stoere agressieve `jongeren` in stoere hesjes, slechts enkelen bezitten een motor.
W. Kruit (3-10-2015 om 23:11)
Als het goed is, mag hij zijn eigen urine opdweilen. Wat een sukkel!
W. Kruit (3-10-2015 om 23:11)
Als het goed is, mag hij zijn eigen urine opdweilen. Wat een sukkel!
Jose (3-10-2015 om 22:30)
En over de terras bezoekers zegt( nog) niemand iets. Dat is ook tuig vind ik, en hadden minimaal een boete moeten krijgen. Dit soort gedrag kan en mag gewoon niet.
Michelle (3-10-2015 om 16:17)
Zo. dan krijgt ie weer een nieuw toegangsverbod voor waarschijnlijk voorlopig een jaar. Mag van mij best meer zijn.
Cookie-instellingen beheren