Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Flinke schade bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 03-10-2015, 21.25 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's in Terneuzen is vanavond flinke schade ontstaan.


Het ongeluk gebeurde rond 19.55 uur op de kruising van de Guido Gezellestraat en de Oude Vaart. De twee personenauto's raakten met elkaar in botsing omdat vermoedelijk één van de voertuigen door rood reed.

Een ambulance kwam ter plaatse om één van de betrokkenen te onderzoeken. Onbekend is of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. Beide auto's raakten flink beschadigd. Ze zijn getakeld door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (4-10-2015 om 17:01)
Op deze weg rijden ze als gekken. En de politie??? Die doen zoals altijd als er iets gedaan moet worden ( snelheid meten bijvoorbeeld) niets. Het is wachten op het eerste dodelijke slachtoffer. Dus politieambtenarenL schiet eens wakker en kom eens vanachter je bureau!
pjtor (4-10-2015 om 15:39)
Op deze weg gaan nog slachtoffers vallen. De gemeente doet inderdaad niets aan deze racebaan en als je ze een bericht stuurt tonen ze begrip. Het enige wat ze doen is je doorverwijzen naar de site van Veilig Verkeer Nederland. Dus buurtbewoners maak a.u.b. een account aan en maak melding van een onveilige verkeerssituatie: http://www.meldpuntveiligverkeer.nl en politie ga a.u.b. eens controleren op deze racebaan( 's avonds en in het weekend).
Linda (4-10-2015 om 14:45)
Politie mag ook wel vermelden dat bestuurder, die ongeval veroorzaakte door rood te rijden, sinds enige weken zijn rijbewijs kwijt was ! Maar ja, tegenwoordig mag je over bepaalde mensen niets meer zeggen, want dan discrimineer je. Laat de helft van dit gespuis nou dagelijks in auto en op scooter zonder rijbewijs rondrijden, ik als burger weet dit , de politie moet dit toch ook weten!!??
lia (4-10-2015 om 11:16)
Kan je toch wel janken als een ander het vertikt om te stoppen en je auto zo naar de donder rijdt...........zo te zien nog niet zachtjes ook.
Buurtbewoner (3-10-2015 om 22:44)
Het heeft nog lang geduurd ze rijden hier als gekken niet normaal elke dag weer maar als je hier meldingen doe bij de gemeente en bij de politie wordt er niks gedaan het is nu wachten tor er weer eens wat ernstig ga gebeuren
piet (3-10-2015 om 21:48)
De persoon die Door rood reed moet men vervolgen voor ppoging doodslag! ! Dit asociale gedrag kan tot doden lijden en een hoop ellende. 0,0 respect hiervoor en die opgeschoten gastjes denken dat ze met alles weg komen... Helaas is dat nog vaak zo ook
Cookie-instellingen beheren