Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Zwaargewonde op crossterrein Wemeldinge

Toegevoegd: 04-10-2015, 16.29 uur
Door: Rolf de Feijter

WEMELDINGE - Bij een ongeluk op het motorcrossterrein in Wemeldinge is vanmiddag iemand zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op het crossterrein aan de Oude Polderweg. De persoon kwam ten val met zijn crossmotor. Naast twee ambulances en een politievoertuig kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

De zwaargewonde is met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (6-10-2015 om 10:23)
Beste k, ja, inderdaad ja er gebeurt wel eens wat. In 2014 was er helaas één dode te betreuren. Per seizoen rijdt minstens 3 keer een ambulance naar jullie crossterrein. Vreemd genoeg kijk er niet meer van op. Waar ik nog wel vanop kijk is dat ouders hun kinderen dit ook laten beoefenen met alle lichamelijke gevolgen. Je zou verwachten dat ouders zuiniger op hun kinderen zijn.
k (6-10-2015 om 08:30)
prachtige zware sport en ja er gebeurt wel eens wat, maar dat gebeurt ook bij de voetbal en daar vallen de gewonden niet alleen onder de deelnemers dus mensen zever aub niet, ja het is gevaarlijk, net als autosport maar dat trekt de deelnemers juist en zolang je deze sporten beoefent op een plek waar anderen er geen last van hebben wat is er dan mis mee, iedereen die op een crossmotor stapt weet wat er kan gebeuren net als een automobilist die in de auto stapt maar die auto gaat ook niet weg, die hebben we nodig das net als sommige mensen gemotoriseerde sporten nodig hebben
jp (5-10-2015 om 13:06)
mooie sport maar ozo gevaarlijk jammergenoeg !!!
Cookie-instellingen beheren