Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt woning Terhole binnen

Toegevoegd: 05-10-2015, 22.49 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - In het Zeeuws-Vlaamse Terhole is maandagavond een personenauto een woning binnengereden.


Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur op de Hulsterweg. Een personenauto kwam vanuit de richting van Hulst het dorp inrijden en reed tegen de zijgevel van een hoekwoning. De brandweer werd opgeroepen maar er hoefde niemand te worden bevrijd. Wel is de brandweer ingezet om de schade te onderzoeken en waar nodig de situatie te stabiliseren.
 
De bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte er in de woning zelf niemand gewond. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Stichting Salvage is ingeschakeld voor het ondersteunen van de betrokkenen bij het afhandelen van de ontstane schade. De woning liep namelijk behoorlijk wat schade en scheuren op.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
'Automobilist Terhole was aan het racen' (06-102-105)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren