Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Automobilist Terhole was aan het racen'

Toegevoegd: 06-10-2015, 04.23 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - De automobilist die maandagavond in Terhole tegen de gevel van een woning reed was vermoedelijk aan het racen. Dat zegt de politie.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk op de Hulsterweg "met hoge snelheid" en is de vermoedelijke toedracht "dat de bestuurder van de auto aan het racen was met een andere auto".

Hij had volgens de politie vermoedelijk teveel gedronken. De man werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is een alcoholtest afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Het andere voertuig reed na de crash door. Deze automobilist kon later op de avond in Koewacht worden aangehouden. De man is ingesloten in Torentijd.

Zie ook:
Auto rijdt woning Terhole binnen   (05-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (6-10-2015 om 10:29)
Dit gebeurd overal , als je kijkt op het kruispunt bij de Vliegende Vaart in terneuzen dan wordt daar vaak het startsignaal gegeven om met zo'n 3 a 4 omgebouwde badkuipen met oversized uitlaten een race te gaan houden, ook motors vinden het aantrekkelijk om daar het gas eens open te gooien en dit is weekelijks en dit gebeurd overal, totdat er weer een onschuldig slachtoffer geplet wordt en dan kijken we allemaal weer verbaasd en lopen we weer met kaarsen . Politie doet niets en de gemeente doet ook net of het allemaal veilig is.
faerts (6-10-2015 om 10:17)
en maar hopen als er niet zoiets gebeurd als de school kinderen naar huis rijden,
Boterblommeken (6-10-2015 om 08:33)
Bijna elke dag rij ik over het dorp naar mijn werk. Er wordt inderdaad hard gereden. Van de borden en van voorrang trekken die gehaaste mensen zich niks aan. Je krijgt ongeduldige lichtsignalen als je niet snel genoeg afkomt. Ook kom ik heel vaak mensen tegen die aan hun telefoon zitten te prutsen en daardoor niet recht rijden. Ik vind het een wonder dat er niet veel vaker iets gebeurt.
Eric (6-10-2015 om 08:10)
Jammer dat dit moest gebeuren, maar het was afwachten tot het eens mis ging. Dagelijks komen er zulke randfiguren door het dorp gereden met zeer hoge snelheden. Snelheidscontroles zijn er amper.
jp (6-10-2015 om 06:17)
niet normaal meer, zulke achterlijke figuren nooit meer achter een stuur laten zitten. hebben blijkbaar geen beetje verkeersinzicht of enig idee waar ze überhaupt mee bezig zijn. stelletje idioten!!!!!
ries (6-10-2015 om 05:07)
Zo zwaar mogelijk straffen die twee asociale gekken !
Cookie-instellingen beheren