Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe uniformen voor Vlissingse boa's

Toegevoegd: 07-10-2015, 10.04 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) van de gemeente Vlissingen dragen sinds september 2015 het nieuwe landelijk vastgestelde uniform. Hierdoor zijn ze nog meer herkenbaar en zichtbaar voor burgers en bedrijven. Het landelijke uniform is niet verplicht.


De gemeente heeft ervoor gekozen om het uniform te gaan gebruiken om de herkenbaarheid van de boa's te vergroten. Het nieuwe uniform is voorzien van twee blauwtinten en een reflectieband op de borst. Ook de pet is voorzien van een reflectieband. Hierdoor zijn de boa's ook in het donker duidelijk is te herkennen. Op de rug van het uniform staat 'Handhaving'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (8-10-2015 om 18:37)
Nee dit is niet goed te veel vrijblijvend van het dragen door wel of niet dragen uniform het is allemaal of niemand maar niet de ene wel de andere niet.
Kaas (7-10-2015 om 20:31)
Een rode reflecterende band om de arm zou de zichtbaarheid en herkenbaarheid verbeteren, het nieuwe uniform is toch vrij donker van kleur, bijna tegen het bruine aan. Vind het maar een raar gezicht eigenlijk. Eventueel een witte markering toevoegen.
un egte zeeuw (7-10-2015 om 14:20)
was het oude weer niet goed meer ?
Kees (7-10-2015 om 13:55)
En wie gaan dat allemaal weer betalen?........... Juist!
Jan (7-10-2015 om 12:09)
Wel als je iedereen in één nieuw uniform wilt zetten ok maar dan wel het hele land ,hebben ze nog niet gehoord van gelijke nonnen gelijke kappen anders wordt toch weer zo on pro.neel dus allemaal in een nieuw pak of niet punt uit
Cookie-instellingen beheren