Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijverbod en jaar cel voor Vlissinger

Toegevoegd: 08-10-2015, 20.46 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de Vlissinger J.K. een celstraf van 15 maanden waarvan drie voorwaardelijk opgelegd. Ook mag hij negen maanden niet rijden en moet hij een schadevergoeding betalen.


S. werd ervan verdacht via via zijn ex-partner te hebben bedreigd. Hij zou eveneens een agent hebben bedreigd. Ook had hij een bloedproef geweigerd, iemand mishandeld en gereden op een scooter terwijl zijn rijbewijs was ingenomen. Verder had hij - naar eigen zeggen - zijn eigen fiets gestolen.

Voor deze opsomming van feiten eiste de officier van justitie twee weken geleden dertig maanden cel, anderhalf jaar niet rijden en het betalen van een forse schadevergoeding. De rechtbank achtte niet alles bewezen. Zo werd K. onder andere vrijgesproken van de diefstal van zijn eigen fiets, het bedreigen van een agent en van een vernieling.

Zie ook:
- OM wil veelpleger de cel in (24-09-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-10-2015 om 06:59)
Als deze persoon zo je kan lezen vrijgesproken is dan weet ik niet meer waarvoor je dan wel gestraft zou kunnen worden om opgesloten te worden te gek voor woorden
Cookie-instellingen beheren