Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cel geëist voor beroving en mishandeling

Toegevoegd: 08-10-2015, 20.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 28-jarige S. E. uit Terneuzen is donderdag een gevangenisstraf van vijf jaar geëist. Hij wordt onder meer verdacht van beroving en mishandeling.


E. die alles - met uitzondering van dealen - ontkent en alles wijt aan een complot wordt ervan verdacht begin 2013 een Belg van ongeveer 900 euro te hebben beroofd, zijn buurman, een notoire gebruiker en dealer regelmatig te hebben mishandeld, zijn vriendin met een hamer te hebben belaagd en seks te hebben gehad met een dertien jarig meisje.

Volgens E. had hij dat niet geweten en was hij direct met die relatie gestopt toen hij achter haar ware leeftijd kwam. Een paar jaar later bloeide de relatie opnieuw op. Zij was toen vijftien jaar. Hoewel E. hardnekkig ontkende waren er meer dan genoeg verklaringen die op het tegendeel wezen.

Getuigen hadden hem regelmatig zijn buurman zien slaan en stompen en als er iets was, ook maar het minste geringste, werd hij gewelddadig, zo viel uit verklaringen op te maken. Ook zou, zo hadden getuigen gezien dat hij zijn jonge vriendin mishandelde.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-10-2015 om 06:51)
vijf jaar is nog veel te kort,gezien zijn verleden,deze man moet voor goed opgenomen worden al wat niet normaal is wat hij heeft gedaan gestolen geld geweld gebruikt en een meisje van 13 jaar misbruikt in een woord je bent een groot schoft die niet thuis hoort in onze samenleving.
Cookie-instellingen beheren