Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Man rijdt 55 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 09-10-2015, 12.07 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Een 36-jarige man uit Clinge is donderdagmiddag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij was betrapt toen hij maar liefst 155 kilometer per uur reed waar 100 kilometer per uur de limiet is.


Rond 17.40 uur werd een snelheidscontrole gehouden op de Sloeweg Noord (N254). De Zeeuws-Vlaming kwam de lasercontrole voorbij razen en zijn snelheid werd geklokt. Na aftrek van een eventuele afwijking kwam zijn snelheid uit op 155 kilometer per uur.

De man heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (10-10-2015 om 18:51)
P.: juist die werkende mensen zouden op hun centjes moeten passen! Die kunnen zich al helemaal niet permitteren om de regels aan hun laars te lappen? Als iedereen zich aan de regels houdt, wordt de staatskas niet gespekt en hoef je je niet te ergeren aan de controles!
P. (9-10-2015 om 21:45)
Het is ook te triest om elke keer daar te staan flitsen minstens 1x per week staan ze of daar of bij Damen. Het is makkelijk spekken van al het werk verkeer en de werkende mensen die heen en weer rijden daar. Ga eens in Vlissingen binnenstad staan, daar is er gevaar en racen ze over je tenen als je over wilt steken en daar zit het gevaar, op die wegverkeer wegen is bijna geen gevaar, maar simpel geld plukken. Een inwoner van Ritthem heeft dan ook minimaal 1 boete per maand in de bus door dit gezeik. Triest triest triest
Rick (9-10-2015 om 19:27)
Vlissinger, in principe ben je dan net zo'n aso! Het gaat niet om die paar kilometer, maar om je verkeersmentaliteit! Het gevaar voor jezelf in niet van belang; je mag je te barsten rijden, maar het zijn vaak anderen die het slachtoffer worden.
Vlissinger (9-10-2015 om 15:34)
Poe.. wat erg :O -_- ik hou het altijd op 149. mag je in ieder geval je rijbewijs houden ;)
Cookie-instellingen beheren