Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Man dreigt met vuurwapen in Rilland

Toegevoegd: 09-10-2015, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft donderdagmiddag in Rilland kunnen voorkomen dat een man zichzelf iets aandeed met een vuurwapen. Dat heeft de politie vanmiddag zelf bekend gemaakt.


De politie kreeg even voor half vijf 's middags een paniekmelding binnen dat op het Zuidhof een man met een vuurwapen liep die zichzelf dreigde iets aan te doen. Toen toegesnelde agenten de straat inreden zagen ze op straat een man staan met in zijn hand een vuurwapen.

"De man maakte een verwarde indruk. Voor hun eigen veiligheid trokken de agenten hun vuurwapen en namen de man onder schot. Gelukkig legde de man op aanroepen van de agenten zijn vuurwapen neer en konden ze hem aanhouden", zo vertelt een woordvoerder.

De man is naar het bureau gebracht. Hij zit sowieso vast voor het verboden wapenbezit. "Er zal gekeken worden of er voor hem een hulpverleningstraject moet worden opgestart", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren