Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Arrestatie vanwege mishandeling en bedreiging

Toegevoegd: 10-10-2015, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - De man die gisteren in Vogelwaarde werd aangehouden wordt er van verdacht zijn 33-jarige ex-vriendin meerdere malen te hebben mishandeld. Ook zou hij haar ernstig hebben bedreigd en mogelijk in het bezit zijn geweest van een vuurwapen.


Rond 15.30 uur viel het flexteam (voorheen Regionale Ondersteuningsgroep, ROG) een pand aan de Rapenburg (N688) binnen. Met behulp van een ram werd een deur geforceerd en toegang tot het pand verschaft. Ter plekke werd een man aangehouden. Hij werkte niet erg mee en werd daarom op een gegeven moment slepend over de grond door de politie meegetrokken naar een gereedstaande politieauto.

Volgens de politie is de aangehouden verdachte de 39-jarige bewoner van het pand. De woning is na de inval door de politie doorzocht maar daarbij werd geen vuurwapen aangetroffen. De verdachte zit voor nader onderzoek en verhoor vast. De vrouw is volgens de politie elders ondergebracht.

Zie ook:
Flexteam houdt man aan Vogelwaarde   (09-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia (11-10-2015 om 09:47)
@jan,,deze soort mannen die mishandelen beloven elke keer dat ze er spijt van hebben en hun leven verbeteren, er is nog liefde in het spel en dan geloof je hem. Deze mannen zijn zwaar ziek en moeten behandeld worden. Als buitenstaander is het heel moeilijk om daar verder een oordeel over te geven.........en als deze vrouw niet gehoord is tijdens hulp vragen is dat alleen maar in en in triest.Maar het percentage mishandelingen in een huwelijk is vrij hoog.......maar wordt meestal uit schaamte verzwegen
jan (10-10-2015 om 12:12)
Zijn 33-jarige ex-vriendin meerdere malen te hebben mishandeld De vrouw is elders ondergebracht. ,snap het ff niet woonde zijn dan weer met hem of was ze op visite?? meestal gaan deze vrouwen weer terug naar de boos doender want ze kunnen nergens heen met hun verhaal
Cookie-instellingen beheren