Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 76 km

Flinke schade bij botsing N57 Middelburg

Toegevoegd: 10-10-2015, 21.42 uur
Geen van de betrokkenen raakte ernstig gewond.
Geen van de betrokkenen raakte ernstig gewond.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeluk op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is zaterdagmiddag flink wat schade ontstaan.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 14.45 uur een personenauto tegen de middengeleider. De auto belandde na de botsing met deze vangrail in de berm. Er werd een ambulance opgeroepen maar er niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht. Zeker één persoon werd ter plekke aan zijn verwondingen behandeld. 

Volgens Rijkswaterstaat liep de geleiderail grote schade op. Direct na het ongeluk is gestart met het repareren zodat weer een veilige situatie ontstond. De auto moest worden weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nella (11-10-2015 om 11:30)
Vreemd, voor de zoveelste keer, onbekende oorzaak?
Klaas (11-10-2015 om 01:42)
Het nut van de vangrail is bewezen
Cookie-instellingen beheren