Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Vernielers aangehouden in Hulst

Toegevoegd: 11-10-2015, 11.49 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een 19-jarige man uit Terneuzen en een 20-jarige man uit Vogelwaarde zijn vannacht in Hulst aangehouden wegens vernieling.


De twee worden er volgens de politie van verdacht de fiets van een 20-jarige man uit Vogelwaarde te hebben vernield. De eigenaar had, samen met een vriend, het tweetal kort daarvoor al in de Gentsestraat aangesproken omdat hij het idee had dat ze een brievenbus wilden vernielen.

Het tweetal ging achter de vrienden aan, duwde één van hen van zijn fiets en gooide deze fiets tegen de fiets van de 20-jarige man uit Vogelwaarde. Niemand raakte gewond, de fiets raakte beschadigd.

Opgeroepen agenten gingen achter het duo aan en konden de twee kort daarop aanhouden. De mannen werden rond 03.45 uur worden opgepakt. De 20-jarige werd aangehouden op het Havenfort, de ander in de Gentsestraat. De Zeeuws-Vlamingen hebben de nacht in de cel doorgebracht en zijn vanochtend verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WILLEM (10-11-2015 om 18:52)
Ik heb de indruk, dat de politie lang niet alle vechtpartijen en vernielingen die in het weekend in de kleine uurtjes in Hulst plaatsvinden vrij geeft. Dit om onrust onder de bewoners te voorkomen. Want het is heel vaak "prijs" in het weekend, meestal in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ik ben voorstander om de TOEGANG tot de horeca na middernacht te sluiten. Wie dan binnen is, mag blijven tot de sluiting om (bijvoorbeeld) 02.00 u. Zo er al berichten over "gedonder" in de krant komen, blijkt dat dit meestal na 02.00 u en nog later is gebeurd.
wim (12-10-2015 om 06:50)
Wat heb je nu om zo iets te vernielen wat een onzin,gelukkig zijn ze aangehouden het zal mij benieuwen wat voor straf ze hier voor krijgen,en uiteraard al wat vernield betalen.
Kees (11-10-2015 om 19:21)
Wat een waardeloos stel. Bah losers.
jan (11-10-2015 om 14:18)
sluitingstijd op 12uur dan ben je van dat tuig vanaf
Cookie-instellingen beheren