Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verdacht van ernstig mishandelen hond

Toegevoegd: 12-10-2015, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

OVEZANDE - De politie heeft zondagmiddag een 56-jarige man uit Ovezande aangehouden. De man wordt er van verdacht zijn hond ernstig te hebben mishandeld.


Het dier droeg een zogenaamde stroomhalsband en werd twee weken voor de aanhouding gewond aangetroffen. Agenten namen toen de hond in beslag. De verwondingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door verkeerd gebruik van de halsband. Daardoor liep de viervoeter ernstig brandwonden op in de nek.

De eigenaar had al eerder een waarschuwing van agenten gehad beter voor zijn dier te zorgen. De man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
renee (16-10-2015 om 18:59)
Als je de leeftijd van 56jaar heb bereikt en geen baas over je hond kan en ondanks waarschuwingen van de politie nog met deze praktijken door gaat,waar hebben wij het dan over? Volgen mij over iemand die zich van niemand en ook van niets aantrekt en zeker niet van een hond hoor.Zoekt U een oplossing; heel eenvoudig. Als je hem kent, zet zijn rotkop op welk site hier in de buurt die je maar kan vinden.Binnen een dag kalm., zonder halsband.
Dierenliefhebber (15-10-2015 om 23:44)
Anoniem ik vind niet dat je hiervoor noch de man noch de hond moet kennen. Sorry een stroomhalsband is al dieronvriendelijk,als het beestje zo onhandelbaar was doe je of een cursus of je zorgt voor een beter huis. Het is een dier geen stuk speelgoed. De hond kan niks zeggen en is afhankelijk van zijn eigenaar. Deze man zit fout PUNT. En die halsband zou ik hem graag om willen doen,kijken of hij het dan ook zo prettig vind. Als je niet weet hoe deze te gebruiken doe je hem niet om. Opvoeding van n dier zegt veel over de ontwikkeling van het beestje.
Anoniem (15-10-2015 om 15:12)
Wat een oordelen mensen !!! ,,Kennen jullie die man en zijn hond ?? Eerst situatie bekijken voor je z'on oordelen geeft !!!!
Patries (13-10-2015 om 11:29)
Hij had beter naar een cursus gegaan met zijn hond had hij waarschijnlijk wel geluisterd en had dan geen vreselijke band om moeten hebben . Hopelijke krijgt hij nooit geen hond meer in zijn bezit wat een verschrikkelijke dierenbeul mijn hart breekt arm beestje
Nero (13-10-2015 om 06:41)
deze persoon levenslang een verbod geven op het houden van huisdieren.
fikkie (12-10-2015 om 19:28)
Ik weet wel een nieuwe bestemming voor die halsband........
Cookie-instellingen beheren