Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 138 km

Gewonde bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 13-10-2015, 09.44 uur
Door: Rolf de Feijter

GAPINGE - Een automobilist is vanmorgen gewond geraakt toen hij met zijn auto in een sloot terecht kwam in Gapinge.


Het ongeluk gebeurde even na 08.00 uur op de Gapingsedreef. Ter plaatse was een auto van de weg geraakt en op zijn kant in een sloot tot stilstand gekomen. Politie, ambulance en twee brandweervoertuigen rukten met spoed uit. Er was geen sprake van beknelling.

Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald. Vervolgens is hij na behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ter plekke was het behoorlijk glad als gevolg van slik op de weg. Onduidelijk is nog of dit ook de oorzaak van het ongeluk is geweest.

De auto is door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen uit de sloot getakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (14-10-2015 om 17:14)
Deze automobilist moet duidelijk nog wat oefeningen doen met zijn rechter voet, ofwel zich aanpassen aan de omstandigheden.(boer zal wel weer de schuld krijgen)
Jose (13-10-2015 om 22:59)
Ja wat slik maar ik zie het wel gekker. Maar als je dat ziet, als je daar rijdt, dan pas je toch je snelheid aan denk ik zo. Nu kunnen we wel altijd zeuren over de boeren die slik achterlaten op de binnenwegen maar hij moet misschien wel, vier keer of meer op een dag, tijdens het oogsten over die zelfde weg dan is het toch niet haalbaar om het wegdek steeds na iedere rit schoon te maken. Automobilisten moeten ook opletten. Voor fietsers vind ik het veel lastiger die hebben maar twee dunne banden.
Nalyu (13-10-2015 om 16:36)
De boeren zijn nu al anderhalve week aan het rijden door de binnenwegen. Dus als je een beetje je verstand gebruikt dan weet je dat je snelheid moet minderen als de straat nat is van de regen. Maar in dit geval als ik kijk naar foto 4 had de boer / loonbedrijf ook de weg iets beter schoon moeten maken.
Geldofje (13-10-2015 om 11:41)
Lekkere glijbaan met slik en modder. Als het een helling was, zou ik mijn ski's van zolder halen.
Marco (13-10-2015 om 11:35)
Levensgevaarlijk zulke wegen met zoveel slik erop. Misschien nog wel gladder dan sneeuw. Ik dacht dat er ooit een wet kwam dat boeren hun slik eerst moesten afspuiten alvorens de weg op te mogen? Dit vraagt om dodelijke ongevallen...
Cookie-instellingen beheren