Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 128 km

Auto total loss na ongeval op Langendam in Zoutelande

Toegevoegd: 06-05-2006, 12.58 uur
Door: Politie Zeeland

ZOUTELANDE - Een 21-jarige man uit de gemeente Tilburg heeft vannacht rond 03.00 uur in Zoutelande zijn auto total loss gereden.

Op de Langendam was hij rechtdoor over een snelheidsremmer gereden waarna hij een troittoirband opreed, door de beplanting vloog en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

De lantaarnpaal werd geheel uit de grond gereden, door de klap kwam de auto op de rechterzijkant tot stilstand. De 21-jarige bestuurder en een passagier konden zelf uit de auto komen waarna deze weer terug op de wielen werd gezet.

Omdat de adem van de bestuurder naar alcohol rook, werd van hem een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim boven de toegestane limiet zat, waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Hij ontving ook een dagvaarding om te zijner tijd voor de rechter te verschijnen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren