Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 39 km

Auto op zijn kop bij ongeluk

Toegevoegd: 16-10-2015, 19.42 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-HEERENHOEK - Bij een ongeval tussen 's-Heerenhoek en Heinkenszand is vanavond een auto op zijn kop terecht gekomen. Eén persoon raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur op de Heinkenszandseweg (N667). Door nog onbekende oorzaak reed een auto tegen een boom, trok een flink stuk hekwerk omver en kwam hierna op zijn kop tot stilstand op het fietspad. Ook een andere auto liep schade op. Eén persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Over de oorzaak van de aanrijding is nog niets bekend. De Heinkenszandseweg is op dit moment nog afgesloten vanwege politieonderzoek en bergingswerkzaamheden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (17-10-2015 om 10:04)
Lees net in de krant dat 2 auto's mogelijk met elkaar zijn gebotst en beiden in de tuin belandden. Waarvan 1 op de kop tegen het hek. De ene auto is uit een zijstraat gekomen. Dit moet een flinke klap zijn geweest. Sterkte en beterschap aan betrokkenen
Cookie-instellingen beheren