Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Politie zoekt informatie kwekerij Vlissingen

Toegevoegd: 17-10-2015, 12.51 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Het hennepteam van de politie heeft op woensdag 30 september een hennepkwekerij opgerold aan de Weteringstraat in Vlissingen. De politie doet verder onderzoek naar deze kwekerij en is op zoek naar getuigen die meer informatie over het reilen en zeilen bij dit pand hebben.


Mogelijk werd er in de woning jarenlang hennep geteeld. De politie onderzoekt de zaak. Het vermoeden bestaat dat er zeker al vanaf 2007 planten gekweekt werden. Buurtbewoners of andere getuigen die informatie over deze zaak hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van k (18-10-2015 om 07:58)
politie loopt hier heel vaak achter de feiten aan.. er zijn meer kwekerijen en mensen die dealen je hoeft alleen maar die mensen te schaduwen hé dan kom je uiteindelijk bij de bron.. gooi een zender in zo'n dealertje of gebruiker zijn tas en uiteindelijk kom je er wel.. nee puur laksheid en liever mooie fietsen en auto's en dure computersystemen dan echt politiewerk,... de koffieshop word elke dag bevoorraad dat kun je gewoon zien dus die mannen halen hun wiet bij telers en mij is geleerd op school 1 + 1 = 2
Cookie-instellingen beheren