Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wildplasser verzet zich bij arrestatie

Toegevoegd: 18-10-2015, 10.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten hebben zondag met veel moeite een 18-jarige wildplasser uit Terneuzen aangehouden. De man kreeg rond 4.50 uur op de Nieuwendijk in Vlissingen een bekeuring omdat hij tegen terrasmeubilair stond te urineren.


Vervolgens vond de man het nodig de dienders uit te schelden. Daarop is de verdachte aangehouden, hij verzette zich hierbij hevig. Ook uitgaanspubliek begon zich met de arrestatie te bemoeien. Daarbij werden dienders beledigd en trapten een aantal raddraaiers tegen dienstfietsen aan.

Agenten vormden daarop een linie, deelden klappen uit met de wapenstok en ook werd er een diensthond ingezet om de straat leeg te vegen en de rust te laten wederkeren. De verdachte is uiteindelijk afgevoerd naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (19-10-2015 om 16:41)
gaat weer lekker in Vlissingen !
wim (19-10-2015 om 07:03)
Wat een schoft als 18 jarige wildplasser zo te keer te gaan,en dienders zo te belediging er zijn zelfs klappen uit gedeeld met een wapenstok,prima actie van de dienders.
ikke (18-10-2015 om 19:20)
@ik ... waar slaat dat boertje op ??? Jij gaat er dus vanuit dat alles uit zeeuws vlaanderen boeren zijn ... sorry hoor maar wat die knul heeft gedaan keur is absoluut niet goed , maar jou reactie over een boertje slaat echt nergens op . Ben jij beter dan ?
Martie (18-10-2015 om 18:04)
Toen ik indertijd in Rotterdam, Den Haag en Nijmegen uit ging hoefde je dat daar niet te flikken. De lange lat werd snel tevoorschijn getoverd. Misschien hier ook eens doen? Kijken hoeveel jongetjes en meisjes dan nog op een fietsje gaan staan springen. Bij het ophalen bij Torentijd van het gearresteerde ventje de ouders ook een paar ferme (verbale) meppen verkopen.
ron (18-10-2015 om 17:21)
En maar klagen over vluchtelingen die hier een veilig plekje komen zoeken. Laten we eerst onze "eigen" mensen maar eens gaan opvoeden.
SlowRider (18-10-2015 om 14:56)
De ouders zullen ook weer trots zijn op hun kind! Kansloos...
Cookie-instellingen beheren