Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dode gevonden in gracht Buitenvest Hulst

Toegevoegd: 19-10-2015, 09.57 uur - Update: 19-10-2015, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In een gracht aan de Buitenvest in Hulst is maandagochtend rond 09.00 uur een stoffelijk overschot gevonden. Vooralsnog houdt de politie geen rekening met een misdrijf.


Volgens een woordvoerder van de politie is het lichaam gevonden door een medewerker van het Waterschap. Hij trof ter hoogte van de Van der Maelstedeweg iets aan in het water, maar twijfelde of het om een stoffelijk overschot ging. De brandweer is met een bootje het water opgegaan en heeft inmiddels bevestigd dat het om een lichaam gaat.

Hoelang het lichaam in het water heeft gelegen is niet bekend. Rond half twaalf is het lichaam uit het water gehaald en geborgen. De identiteit van het slachtoffer nog onbekend. Hoe de persoon om het leven is gekomen is nog onduidelijk. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren