Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Kapelle mogelijk dronken

Toegevoegd: 19-10-2015, 12.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De bestuurder die zondagavond een ongeval veroorzaakte in Kapelle reed mogelijk onder invloed. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


De 23-jarige man uit Yerseke raakte bij het eenzijdig ongeval op de Noordweg gewond doordat hij met zijn auto in de sloot terecht kwam.

Omdat er het sterke vermoeden bestond dat de verdachte gedronken had, maar hij niet in staat was een blaasproef af te leggen is er in het ziekenhuis bloed bij hem afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen of hij onder invloed van alcohol was. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Zie ook:
Gewonde bij ongeval Kapelle  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yese (20-10-2015 om 09:22)
@Michelle. Jij bent niet in staat goed te lezen, dan zegt genoeg over jou lijkt mij!!! Hij was niet in staat een BLAAS proef af te leggen. Kan zijn doordat hij gewond was misschien? Wellicht heeft hij niet (teveel) gedronken. Lekker kortzichtig om zo direct een oordeel te geven. Beterschap en sterkte voor de bestuurder.
Annie (19-10-2015 om 22:29)
En dat met de auto van de baas! Slimme kerel! ALS ie gedronken heeft baan kwijt? En grote schadepost! Dan weet je waar je voor kan werken. Beginnend bestuurder waarschijnlijk. STOER
jan (19-10-2015 om 22:15)
Michelle even goed lezen voor je iets schrijft hij was niet in staat voor een blaasproef af te legggen
Jos. (19-10-2015 om 22:05)
Een blaasproef bedoel je Michelle! Bestuurder had misschien wel een klaplong oid en dan gaat blazen een beetje moeilijk he! ;-)
Michelle (19-10-2015 om 18:59)
Niet in staat een bloedproef af te leggen: dat zegt toch genoeg lijkt mij!!!
Cookie-instellingen beheren