Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie fietst achter inbreker aan

Toegevoegd: 19-10-2015, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie op een fiets een inbreker achtervolgt. De 18-jarige verdachte is aangehouden.


Afgelopen week kreeg de politie in de nacht een melding van een alerte buurtbewoner dat twee personen probeerden in te breken in een woning aan de Jan van de Capellelaan. De melder verstoorde de inbrekers niet maar belde 112 terwijl hij de inbrekers in de gaten bleef houden. Ter plaatse zag de politie één van de verdachten wegrennen. De agent startte een achtervolging.

In een brandgang hadden de verdachten twee fietsen klaar staan. De verdachte sprong op de fiets en reed weg. De agent bedacht zich geen moment en leende de andere fiets om de verdachte te achtervolgen. Na een race door diverse brandgangen wist de politie, samen met een motorrijder, de verdachte klem te rijden en aan te houden. Het onderzoek naar de tweede verdachte loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (20-10-2015 om 06:43)
Goeje actie. En eigenlijk nog grappig ook. Niet alleen de buurtbewoner was alert, ook de agent door de 2e fiets te "lenen" van mij mag de agent een keertje de sportschool overslaan..... :-)
Vlissinger (19-10-2015 om 22:26)
Het wilde westen in een nieuw jasje. :)
AD. (19-10-2015 om 22:12)
Weer in Vlissingen he wat ben ik blij dat ik daar niet woon. Wat een criminele plaats is dat toch.
:-) (19-10-2015 om 21:44)
Goed werk!
Cookie-instellingen beheren