Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij botsing Scherpenisse

Toegevoegd: 20-10-2015, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets & Leendert van der Klooster

SCHERPENISSE - Dinsdagmorgen heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's op de Poortvlietsedijk (N286) bij Scherpenisse. Een persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De twee auto's raakten flink beschadigd.


Rond 08.15 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen. Een automobilist reed achter een landbouwvoertuig en wilde afslaan de Randweg in. Om het moment dat zij afsloeg kwam er een tegemoet komende auto. Een frontale aanrijding was het gevolg. Door de klap is een van de auto's een slag gedraaid en kwam naast de andere auto tot stilstand.

De inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Een van hen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het ongeval was de weg gedeeltelijk gestremd. De politie zorgde voor de verkeersbegeleiding over één rijstrook. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (20-10-2015 om 18:28)
Eh, iets meer afstand houden, zodat je om zo'n voertuig heen kunt kijken? Ff niet aan gedacht zeker...
Cookie-instellingen beheren