Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Zieke jonge zeehond Nieuw-Haamstede

Toegevoegd: 21-10-2015, 09.10 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-HAAMSTEDE - Op het Verklikkerstrand bij Nieuw-Haamstede is maandag een zieke zeehond aangespoeld.


A Seal EHBZ Zeeland schoot het dier te hulp. Na toediening van de eerste zorgen is de zeehond op transport gegaan naar de zeehondenopvang van A Seal in Stellendam.

A Seal Stellendam vangt sinds vorig jaar zeezoogdieren op. Het is sinds 25 juli 2014 gemachtigd voor de opvang, verzorging en vrijlating van zeezoogdieren aan de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van p (21-10-2015 om 10:52)
Stom gedoe als een dier ziek is in zee gaat hij van nature dood en leven er weer andere dieren van hem als voedsel verder.. Dat heet natuur, mensen willen altijd maar dingen veranderen en zogenaamd helpen.. In de toekomst komt er misschien wel een hele erge ziekte los onder zeehonden omdat jullie alle zieke dieren ( die dood horen te gaan, de sterkste overleven ) zitten te 'helpen'.... Leeuwen pakken ook zwakke en zieke dieren dat is de natuur zo blijven dieren gezond en sterk.. Duizenden en miljoenen euro's uitgeven aan dieren en hier zitten mensen bij de voedselbank !!!
Cookie-instellingen beheren