Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Betrokkene ongeluk dronk 2,7 keer te veel

Toegevoegd: 21-10-2015, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De persoon die dinsdagavond in Goes werd aangehouden na een aanrijding met letsel had volgens de politie 2,7 keer te veel alcohol gedronken.


Het ongeval vond rond 23.30 uur plaats bij knooppunt De Poel. Diverse ambulances en de brandweer rukte met spoed uit omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Ter plaatse bleek één voertuig op zijn kop terecht te zijn gekomen. Honderd meter verder stond nog een voertuig op de vluchtstrook.

De bestuurder van het eerste voertuig, een 37-jarige man uit Sittard, raakte gewond en werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De arrestant is een 33-jarige vrouw uit Goes. Zij reed in de tweede auto.

De vrouw werd na de botsing meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Deze wees uit dat de automobiliste bijna 2,7 keer (570 Ug/l) de toegestane alcohollimiet had overschreden. De vrouw zit nog vast voor verhoor en nader onderzoek.

Omdat agenten het vermoeden hadden dat nog een bijrijder in de tweede auto had gezeten is nog enige tijd door een politiehelikopter met een warmtebeeldcamera en een politiehond gezocht. Er werd echter niemand meer aangetroffen.

Over de toedracht van de aanrijding is volgens de politie nog geen duidelijkheid.
 
Zie ook:
Auto op zijn kop bij ongeval Goes  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren