Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Greep in de kassa bij winkel Vlissingen

Toegevoegd: 21-10-2015, 15.39 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft iemand een greep in de kassa van een winkel gedaan. Dat meldt de politie rond 15.35 uur via Burgernet.


Volgens de politie vond de diefstal plaats in de Walstraat. Er wordt gezocht naar twee mannen en een vrouw. Eén van de mannen was wat korter van stuk. Hij had een vale jas aan. De andere man was langer en droeg jeans en een dikke trui. De vrouw droeg een zwart jack en had zwart haar.

Mensen met tips mogen 112 bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (21-10-2015 om 21:10)
112 bellen met tips? Dat zal de operator aan de andere kant van de telefoon erg fijn vinden. Lijkt mij dat tips echt niet via 112 kunnen, maar natuurlijk is dat mijn mening. Maakt overigens de zaak niet minder erg en voor de mensen die ermee te maken hebben of hebben gehad vanmiddag. Succes voor iedereen!
van p (21-10-2015 om 16:44)
Wou u zeggen ze het nog gelukt is ook ? Niemand die roept of omstanders die helpen ? Dus zo bang is men nu dat je zelfs al zonder wapens kan stelen ???
Cookie-instellingen beheren