Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 107 km

Man opgepakt na veroorzaken ongeval

Toegevoegd: 22-10-2015, 12.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Woensdagmiddag rond 17:00 uur is een 20-jarige automobilist uit Goes aangehouden door de politie omdat hij was weggereden van de plaats waar hij een ongeval had veroorzaakt. Deze automobilist had verzuimd om zijn gegevens achter te laten bij de auto waaraan hij schade had veroorzaakt, iets wat hij wel verplicht is om te doen.


De parkeerplaats waar de automobilist geparkeerd stond bevond zich vlakbij het politiebureau. Binnen in het bureau hoorden verschillende agenten een harde klap, gevolgd door het geluid van een autoalarm. Hierop zijn ze naar buiten gegaan om te kijken wat er gaande was. Zij zagen een personenauto met verhoogde snelheid wegrijden, een andere auto met behoorlijke schade achterlatend.

Door de agenten is het kenteken van de vertrekkende auto direct doorgegeven aan de politiemeldkamer en hierop volgde een zoekactie door Goes. Uiteindelijk kregen ze de verdachte in de buurt van zijn woning in het vizier. De 20-jarige Goesenaar is aangehouden als verdachte van het verlaten van een ongevalsplaats en hij is overgebracht naar het bureau. Het rijbewijs van de 20-jarige jongeman is ingevorderd, omdat hij al diverse keren in soortgelijke incidenten betrokken was geweest.

Saillant detail in deze zaak: de jongeman kwam net uit het politiebureau waar hij als verdachte gehoord was in een andere zaak waar hij ook was doorgereden na het veroorzaken van een aanrijding. Een onderzoek naar zijn rijvaardigheid zal worden ingesteld door het CBR en voorlopig mag deze man geen motorvoertuigen meer besturen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (22-10-2015 om 15:45)
Heeft die knul zijn rijbewijs dan gekocht, of bij de Cote d"Or gekregen ?
cor fijneman (22-10-2015 om 13:15)
hij mag voorlopig geen motorvoertuig besturen ze moeten hem het nooit meer laten doen
Cookie-instellingen beheren