Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na inbraak in woning Zierikzee

Toegevoegd: 22-10-2015, 13.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Woensdagavond tussen 21:00 en 21:45 uur is er ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan in Zierikzee. De inbraak werd gemeld door een buurtbewoner die gezien heeft dat de vermoedelijke daders zijn weggereden in de richting van de Nassaulaan in Zierikzee.


Rond 21:45 uur kwam de melding binnen bij de politiemeldkamer. Agenten zijn meteen in de buurt gaan zoeken naar een zilvergrijze personenauto die na de inbraak was gezien. Helaas is de auto niet meer aangetroffen. In de woning bleek een ravage te zijn veroorzaakt door de inbreker(s), de hele woning was doorzocht. Op dit moment is nog niet bekend wat er allemaal is weggenomen.

Vermoedelijk is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen door een raam te forceren. Door de agenten die ter plekke het onderzoek zijn gestart, is de woning afgesloten achtergelaten en er is contact opgenomen met de bewoners die op het moment van de inbraak niet thuis waren. Door hen zijn ook de medewerkers van Forensische Opsporing gewaarschuwd. Zij gaan een technisch onderzoek doen in de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j vd m (22-10-2015 om 18:09)
dan hoop ik dat ze er meer werk van maken als bij ons .bij ons was de voordeur er uit gebroken ook alles overhoop kluisje meegenomen sieraden enz enz . moeten smeken of de politie wou komen. ze zaten krap in hun mensen. lang leve de politie al met al na 14 dagen bericht dat ze er niets mee konden te weinig sporen en daar moesten wij het maar mee doen lang leven de misdaad
Cookie-instellingen beheren