Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Vermiste jongeman Terneuzen terecht

Toegevoegd: 23-10-2015, 08.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De jongeman die sinds gisterenavond werd vermist in de omgeving van Terneuzen is terecht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De man, een 18-jarige Terneuzenaar, verdween donderdagavond op een fiets. Rond 21.50 uur werd een oproep verspreid via Burgernet om naar de man uit te kijken.

De Burgernetactie werd omstreeks 22.40 uur afgesloten, maar de man was toen nog niet terecht. Zojuist heeft de politie gemeld dat de man vannacht weer is aangetroffen.

Zie ook:
Jongen vermist in Terneuzen (23-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (24-10-2015 om 13:15)
Niet iedereen is zoals jij Kees. Er kunnen omstandigheden zijn waarin het van zeer groot belang is dat iemand zo snel mogelijk gevonden wordt. Probeer jezelf eens voor te stellen wat die reden zou kunnen zijn, ipv direct vanuit je eigen situatie te redeneren.
kees (23-10-2015 om 16:16)
Wat mij zeer tegenstaat en met mij heel veel mensen is dat als je een uur vermist bent er gelijk maar dan ook gelijk een burgernet actie op touw word gezet. Stel ik ga naar de supermarkt en ik ben niet terug na een half uur. Dan kan mijn vriendin burgernet inzetten terwijl ik daar gewoon ff sta te praten. Das toch bezopen? Doe dat nou es na 3 dagen of zo. Mensen zoals ik hechten ook aan privacy en willen niet 24 uur per dag gecontroleerd worden. Die jongen waarschijnlijk ook niet. Was gewoon bij een kennis of ergens anders.
Cookie-instellingen beheren