Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 94 km

Gewonden bij ernstig ongeluk Axel

Toegevoegd: 24-10-2015, 05.14 uur - Update: 24-10-2015, 16.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Bij een eenzijdig ongeval in Axel zijn zaterdagmorgen vroeg drie personen gewond geraakt.


Rond 03.45 uur reed de bestuurder met zijn auto over de Justaasweg. Door nog onbekende oorzaak verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een boom. De auto kwam dwars op de weg tot stilstand.

Politie, brandweer en ambulancedienst verzorgden de eerste hulp. Twee inzittenden zaten in de auto beklemd en moesten door de brandweer uit hun benarde positie worden bevrijd. De inzittenden zijn door ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht, terwijl de bestuurder naar het ziekenhuis in Goes is vervoerd. Een gealarmeerde traumahelikopter is ter plaatse geweest, maar de inzet hiervan was niet meer nodig.

De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Onder andere werd een sporenonderzoek uitgevoerd. Gebleken is dat de auto in de richting van de Kinderdijk reed. Vermoedelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna de aanrijding ontstond. De bestuurder bleek een 37-jarige man uit Breda. De inzittenden waren een 21-jarige man uit Alphen aan de Rijn en een 17-jarige jongen uit Sluiskil.

Omdat de politie het vermoeden had dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken, is in het ziekenhuis door een GGD-arts een bloedproef van hem afgenomen. De uitslag van de bloedproef is over ongeveer twee weken bekend. De auto is vervolgens weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andy (25-10-2015 om 20:09)
Veel beterschap asn alle betrokkenen en sterkte aan vrienden en familie
marco (24-10-2015 om 22:01)
Wat ik me afvraag is dat hoe het toch komt dat mensen altijd een oordeel hebben klaar staan zonder de waarheid te weten. Makkelijk om anoniem op internet te reageren. Bah!
kinderdijker (24-10-2015 om 12:54)
Wat heeft die daar nu te zoeken, loopt dood. Goed het hoe en waarom uitzoeken.
kees (24-10-2015 om 10:34)
sachts om 4 uur op die weg die doodloopt waar ook niks meer open is vreemd verhaal en is zeker ook niet zacht gereden ..het is weer zonde dat het weer moet gebeuren ,alsnog sterkte voor de gewonden
Ronald (24-10-2015 om 10:02)
Wat ik me afvraag, dat is wat je op dat tijdstip van de nacht daar nog te zoeken hebt op zo'n afgelegen weg, vast niet om te gaan golfen ? Maar daar zal vast wel een reden voor zijn. In ieder geval veel sterkte en beterschap voor de gewonden en hun familie gewenst.
wim (24-10-2015 om 09:57)
Lekker blowen op parkeerplaats en dan gassen. , dat gebeurt dit
Cookie-instellingen beheren