Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 24-10-2015, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBUURG - Zaterdagmorgen is een echtpaar bij een winkel aan de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg van geld bestolen.


Het incident gebeurde rond 10.45 uur. Het echtpaar werd aangesproken door een onverzorgde vrouw, Oost-Europees uiterlijk. Zij wilde geld wisselen. Toen het stel haar wilde helpen, graaide ze in de portemonnee van de slachtoffers en ging er van met de buit vandoor.

Het signalement van de dader: vrouw; leeftijd 30-35 jaar; zwart haar in knot; onverzorgd; Oost-Europees uiterlijk, stevig postuur en lengte 170 cm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cohen (25-10-2015 om 07:18)
Wat is er zo moeilijk aan om alle camerabeelden van de winkelstraat en de winkels ff terug te kijken? En dan op bv Facebook verspreiden, iig dat de foto viraal gaat, dan was ze misschien zo opgepakt geweest?! Voorbeeld nemen aan de EMTÉ in Vlissingen en Koudekerke, dit betrof dan wel winkeldiefstal, maar dat maakt deze straatroof, want ja dat is het eigenlijk, niet minder erg! We moeten onze oudere generatie beschermen, liefst met harde aanpak, niet alleen tegen het tuig wat ons mooie Nederland overspoeld, maar ook tegen onze regering, die steeds de geldkraan verder dicht draait voor deze lieve mensen, schande dat men zo omgaat met mensen die dit land hebben opgebouwd!
helpen (24-10-2015 om 19:22)
rond die tijd is het altijd druk en geen mens. pak die dieven .daar doe ik het van in mijn broek
Cookie-instellingen beheren