Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Meeluisteren met de sinterklaasintocht M'burg

Toegevoegd: 15-11-2003, 10.15 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In diverse Nederlandse plaatsen komt vandaag de Goedheilig man weer aan.. Uiteraard zijn diverse hulpdiensten standby bij deze intochten, waaronder politie en reddingsbrigade.

 

Uiteraard begint de dag voor de hulpdiensten veel eerder dan dat de echte intocht begint, zo beginnen de leden van de Middelburgse reddingsbrigade "De Vandixhoornbrigade" al om 11:30 met de voorbereidingen van de intocht in Middelburg die omstreeks 13:30 uur. Zij zijn met twee boten aanwezig. Ook hebben zij diverse mensen op de kant staan die in geval van nood kunnen ingrijpen. Ook zal er een coördinator ter plaatse zijn. Naast het reddingswerk op zee bewaakt de Middelburgse reddingsbrigade ook evenementen, zoals dit.

 

Uiteraard kunnen de scannerluisteraars onder u ook meeluisteren met de diverse aanwezige diensten, hieronder de frequenties die in Middelburg gebruikt zullen worden, in andere steden kunt u gewoon de portofoonkanalen opzoeken van de politie, ook kunt u de mobilofoonkanalen opzoeken van ambulancedienst en brandweer. De reddingsbrigade heeft ook eigen kanalen, deze vindt u op deze site via "Frequenties > Reddingsbrigade".

 

Frequenties intocht Middelburg

- Reddingsbrigade kanaal 1: 164.9900

- Reddingsbrigade kanaal 5: 164.5900

- Politie portofoonkanaal Middelburg: 466.7500

- Politie portofoonkanaal Vlissingen: 466.8250

- Politie portofoonkanaal Walcheren: 466.5125

- Ambulancedienst Walcheren: 167.6500

- Brandweer Vlissingen-Middelburg: 167.9500


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren