Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Gevaarlijke medicijnen verloren Middelburg

Toegevoegd: 26-10-2015, 12.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is iemand maandag aan het begin van de middag een tas verloren met daarin gevaarlijke medicijnen. Dat meldt de politie.


Volgens de politie gaat het om een groene schoudertas van het merk Björn Borg. In de tas zitten volgens de politie veel pillen en is de medicatie bij verkeerd gebruik levensgevaarlijk.

De politie vraagt degene die de tas heeft gevonden om deze in te leveren bij een apotheek of de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verrassing (26-10-2015 om 19:51)
Ik zie zo regelmatig van die berichtjes dat er medicijnen zijn verloren. Ik vraag me echt af of sommige mensen wel inzien dat medicijnen geen snoepjes zijn die we zomaar kunnen rondstrooien. Wat doen we dan toch met al die medicijnen? Worden de gevaren wel gezien bij het "zomaar" verliezen van medicatie? We vergeten allemaal wel eens wat, maar ik hoop wel dat we met z;n allen snappen dat dat bij medicatie echt niet kan!
Cookie-instellingen beheren