Drie gewonden bij ongeluk A58

Toegevoegd: 26-10-2015, 18.09 uur - Update: 26-10-2015, 21.33 uur

Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een verkeersongeval op de A58 bij Kapelle zijn maandag aan het einde van de middag drie mensen gewond geraakt.

Rond 17.20 uur kwamen op de linker rijbaan, de baan met als rijrichting Bergen op Zoom, twee personenauto's met elkaar in botsing. Drie brandweerwagens en drie ambulanceteams schoten de gewonden te hulp. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar die is niet meer ingezet.

Drie betrokkenen werden door de ambulancedienst afgevoerd. De beide auto's liepen zware schade op en moesten worden geborgen. Vanwege het ongeluk was enige tijd maar één van de twee rijstroken beschikbaar. Dit zorgde voor een file van enkele kilometers. De politie zorgde samen met Rijkswaterstaat voor een afzetting.

Rond 19.00 uur was de politie nog bezig met sporenonderzoek.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750