Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 20 km

Vrijspraak voor betasten meisje

Toegevoegd: 28-10-2015, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de 51-jarige R. L. uit de gemeente Veere vrijgesproken van ontucht die hij in 2012 met een bijna 18-jarig meisje zou hebben gepleegd.


Hij kwam haar en een goede vriend van haar in Vlissingen tegen en ze bezochten nog wat cafés. Ze gingen nog even naar de woning van L. en daar zouden ze blijven slapen. Het meisje sliep bij L. in bed. Daar zou hij zou hij ontuchtige handelingen met haar hebben gepleegd.

L. zei wakker te zijn geworden doordat hij haar hoorde huilen. Het meisje ging naar de logeerkamer waar haar vriend sliep en vertelde huilend wat er was gebeurd. Daarop vertrokken ze. De rechtbank is van oordeel dat het dossier geen aanknopingspunten biedt die erop wijzen dat L. haar met opzet heeft betast.

Tegen L. was twee weken geleden een voorwaardelijke celstraf van tien maanden en een taakstraf van zestig uur geëist.

Zie ook:
- Cel en taakstraf geëist wegens ontucht (14-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (29-10-2015 om 11:36)
Neem me niet kwalijk, maar als je als 17 jarige bij een man van 51 in bed gaat liggen, ben je ook een" klein beetje" naïef bezig lijkt me.
Mark (29-10-2015 om 00:42)
Waarom sliep ze bij die man in bed?? Dat snap ik niet!?
Charlie9 (28-10-2015 om 23:51)
Niet om het een of het ander maar als ik slaap kruip ik ook tegen het persoon aan wat bij mij in bed ligt, romantisch betrokken of niet. Zo ben ik wel eens wakker geworden met mijn hoofd tegen een (normale)vriendin haar borsten. Niets aan de hand, wij zagen er de humor wel van in om zo wakker te worden. Een andere keer lag een vriendin met haar hoofd op mijn borstkas, mijn arm om haar heen dan ga ik toch ook geen moord en brand schreeuwen omdat een vrouw genegenheid en veiligheid zoekt tijdens een staat van onbewust zijn Geen idee wat de beste man gedaan heeft volgend de vrouw, maar als het niet met opzet is geweest lijkt mij dat er niets aan de hand is.
Michelle (28-10-2015 om 19:06)
Nee niet met opzet maar hij heeft het wel gedaan!!!
Cookie-instellingen beheren