Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Scooterrijder op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 30-10-2015, 10.41 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 19-jarige jongen uit Vlissingen is donderdag aan het einde van de middag bij zijn woning aangehouden voor het rondscheuren op een scooter zonder rijbewijs en helm op en het negeren van een stopteken.


Agenten zagen de verdachte rond 17.30 uur op zijn scooter met hoge snelheid over de Koudekerkseweg rijden. Toen hij vervolgens ook nog eens door rood reed, werd een stopteken gegeven. In plaats van hieraan gehoor te geven ging de jongen er als een 'speer' vandoor. Tijdens de achtervolging van een zevental minuten beging de verdachte nog enkele overtredingen met zijn gevaarlijke rijgedrag.

Uiteindelijk vonden de agenten hem voor zijn woning waarna hij is meegenomen naar het bureau. Na verhoor mocht hij met drie boetes op zak weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-10-2015 om 19:13)
Ik denk dat het toch een zware en dure dolleman rit word, dit doe je goed fout mijn jongen
moi (30-10-2015 om 17:14)
de politie heeft helaas niet gezien dat hij eerst het rode verkeerslicht bij benzinepomp ook negeerde en daarna mij voorbij reed op het fietspad met ruim 60 km/u (ik reed 50 met de auto)
buurtpreventie (30-10-2015 om 14:12)
Eindelijk hebben jullie die aso te pakken , er waren al div.klachten over , div film opnamen van hem en hebben al div. keren gebeld over hem . top heren van de politie ga zo door , nu nog in het begin van de langeleenweg nog zuiveren.
jan (30-10-2015 om 13:01)
Hèhè ga zo door nu de rest nog
Cookie-instellingen beheren