Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie inbrekers op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 01-11-2015, 18.03 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Dankzij een oplettende buurtbewoner zijn afgelopen nacht in Vlissingen drie inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun werkzaamheden in de Gebrandystraat. Alle drie zijn aangehouden.


Omstreeks 01.40 uur gaf een buurtbewoonster aan de meldkamer door dat er bij de buren werd ingebroken. Ter plekke zagen toegesnelde agenten drie jongens in donkere kleding aan de overzijde van de bewuste woning lopen. Deze zijn vervolgens als verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige jongeman uit de gemeente Veere en een 19-jarige en een 18-jarige jongen uit Middelburg.

Na de aanhouding van de verdachten heeft een politiehond de buurt afgespeurd. Deze vond in de directe omgeving van de woning inbrekersgereedschap dat zeer waarschijnlijk door de inbrekers is achtergelaten.

Door het inbrakenteam wordt nog sporenonderzoek gedaan in en om de woning. Vooralsnog is onduidelijk of er goederen uit de woning zijn gestolen. De verdachten zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-11-2015 om 19:34)
Als je een goed en vriendelijke buurt woont wat is dat belangrijk zo je hier weer leest dat de bewoner ondanks midden in de nacht dat er bij de buren ingebroken werd en heeft doorgegeven waardoor de drie jongens werden aangehouden,zeer alert van de buurman.
Victoria (2-11-2015 om 10:11)
Ik vind dat Vlissingen extra bescherming in het verkeer nodig heeft! Je ziet er altijd van die hardrijders! Zo zou je al niet meer naar Vlissingen durven te gaan! en verliest Vlissingen zijn Goede Naam!Nu vooral met kinderen die naar school gaan op hun fiets! laat er toch extra beveiliging komen! Maak dit toch tot realiteit! Zodat Vlissingen een veilige stad mag zijnen zijn aantrekkelijkheid behoudt
Cookie-instellingen beheren