Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op tankstation Terneuzen

Toegevoegd: 02-11-2015, 18.57 uur - Update: 02-11-2015, 19.46 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een man die vanavond een overval pleegde op een tankstation in Terneuzen.


De overval vond even voor 18.30 uur plaats op de Texaco-pomp aan de Guido Gezellestraat. De overvaller kwam het tankstation rond 18.15 uur binnen en dreigde met een mes. Hij ging er met een nog onbekende buit op een blauwe fiets vandoor.

De dader wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij was blank en droeg ten tijde van de overval een zwarte Feyenoord-muts. Hij had een lange zwarte leren jas aan tot op de knieën. De man had een rossige stoppelbaard. De politie heeft in de omgeving met diverse eenheden gezocht naar de dader maar voor zover bekend heeft dit niets opgeleverd.

Er raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (2-11-2015 om 23:45)
Dat ie uberhaupt geld mee kreeg volgens mij zitten ze daar toch in zo'n hokje met een gesloten deur ?
Ronny (2-11-2015 om 19:40)
Hoop dat ze hem vinden, dit is al de zoveelste maal dat die mensen overvallen worden, heel erg. Laat toch maar eens kogelvrij glas monteren voor de afreken balie, jammer dat het moet, maar ja ......
Cookie-instellingen beheren