Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Zes tips over overval woning Souburg

Toegevoegd: 04-11-2015, 00.01 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft dinsdagavond zes tips gekregen naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht met daarin een item over de overval op een woning aan de Schroeweg in Oost-Souburg.


Volgens de politie gaan de tips onder meer over de door de overvallers gebruikte vluchtwagen: een Honda Civic. Ook kwamen er tips binnen over de schoenen van de dader. De uitzending wordt woensdag herhaald.

De overval vond op vrijdagavond 16 oktober plaats. Een echtpaar werd rond 21.00 uur bij thuiskomst gedwongen om hun voordeur te openen en de daders gingen samen met de bewoners het huis binnen. De twee bewoners werden door de overvallers vastgebonden. De daders hebben vervolgens drie kwartier de woning doorzocht en gingen er rond 21.45 uur met een geldbedrag, sieraden, horloges en tassen vandoor.

Zie ook:
Brute overval Souburg in opsporing verzocht  (02-11-2015)
Overval woning Oost-Souburg   (16-10-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (4-11-2015 om 12:37)
Hopen dat ze dat tuig oppakken. Het zal je maar gebeuren... alles waarvoor je zo hard gewerkt en geknokt heb, weg of verziekt...
kees (4-11-2015 om 08:54)
jammer dat ik daar niet woonde met mijn 2 mechelaars die los lopen in de tuin,.zij zijn dol op benenvlees
Cookie-instellingen beheren