Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Felle containerbrand Sas van Gent

Toegevoegd: 04-11-2015, 00.07 uur
De brandweer had het vuur snel onder controle. De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brandweer had het vuur snel onder controle.
© Foto: Ronald de Smet
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De brandweer van Sas van Gent is dinsdagavond uitgerukt voor een felle containerbrand. Die woedde aan de Burgemeester Hoefnagelsstraat in Sas van Gent.


De eerste melding van de brand kwam rond 20.00 uur binnen. De brandweer was snel ter plekke en had het vuur vlug onder controle. In de container lag onder meer afval van carnavalsverenigingen. Hierdoor was sprake van forse rookontwikkeling.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (4-11-2015 om 23:49)
Ja, de wagenbouwers zijn daar ook helemaal niet blij mee en die kunnen er niets aan doen, dat het afval in de container in brand gaat; want die mensen willen niemand overlast bezorgen en ze zijn heel blij met hun prachtige bouwplaats; waar ze hun hobby kunnen uitoefenen. Maar hoe weet anoniem dat de gemeente die container maandag al opgehaald zou hebben en misschien weet hij of zij ook waarom dat niet gedaan is ?
anoniem (4-11-2015 om 20:04)
de gemeente zal de container maandag al opgehaald hebben. was goed voor de gezondheid die polyester die verbrand is die in de container lag
sasse (4-11-2015 om 11:31)
Dat is t.o. de Burg. Hoefnagelstraat aan de Westdam. Bij de Leutfabriek waar de karnavalsver. hun bouwplaats hebben. Dat zal wel gedaan zijn door weer wat straatlopers lekker donker en dan gaan ze op pad. Bij de skateboardplek is het ook weer druk na 18u en een rotzooi, dat er dan achterblijft.
Cookie-instellingen beheren