Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Moeder en zoon op dievenpad

Toegevoegd: 04-11-2015, 15.38 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Woensdagmorgen zijn twee inwoners van Terneuzen aangehouden omdat zij ervan worden verdacht bij diverse winkels in de binnenstad van Terneuzen goederen te hebben weggenomen met behulp van een geprepareerde boodschappentas.


De 39-jarige vrouw en haar 18-jarige zoon werden op heterdaad betrapt tijdens hun laatste diefstal van zonnebrillen bij een opticien. Door de winkelier werd de politie gebeld. Een duidelijk signalement werd door de meldkamer verspreid en diverse politieagenten zijn op zoek gegaan naar moeder en zoon.

Ze werden aangetroffen in de Nieuwstraat en daar zijn de twee verdachten ook aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze verklaringen hebben afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opticien (5-11-2015 om 19:35)
Allereerst de complimenten voor de politie van Terneuzen die zo snel ter plaatse was en ze gelukkig snel te pakken hadden. Ze hadden bij behoorlijk wat winkels "geshopt" maar gelukkig hebben wij onze zonnebril weer terug. :-)
wim (5-11-2015 om 07:15)
Wat een slecht voorbeeld van die moeder om zo je zoon op te voeden om samen te stelen in verschillende winkels, en ik vermoed dat dit niet de eerste keer is geweest en dan zelfs een zonnebril dit vraagt om problemen waar je verantwoord voor ben.
vandegekke (4-11-2015 om 23:02)
zulke mensen hebben lak aan iedereen,anders maak je niet zo,n tas arme middenstand in dit geval,die hebben het nakijken,en moeten alles weer door berekenen aan de betalende klant.
Marina (4-11-2015 om 19:10)
Die moeder deugd niet. Zij geeft slechte voorbeeld aan haar zoon. Die moeder heeft zeker al vaak dingen uit de winkels gestolen! Ik ben blij dat me beide zoons dit soort dingen niet doen. Zo'n moeder moet gewoon eens nadenken met waar zij mee bezig is! En haar zoon is 18 jaar, die zou het ook beter moeten weten!
jan (4-11-2015 om 16:50)
Lekkere familie is dit zeg,deze jongen heeft echt de juiste opvoeding meegekregen van thuis ben benieuwd wat zijn ouwe heer hiervan zegt ,of speelt hij ook een rol in dit ?
willem78 (4-11-2015 om 15:59)
goed gedaan moeder--zo leer je je zoon nog eens iets. heeft meteen een mooi strafblad wat beslist zal helpen ALS hij ooit gaat solliciteren. staat altijd leuk om JA te mogen aankruisen als er gevraagd wordt of je met justitie in aanraking bent geweest.
Cookie-instellingen beheren