Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Auto's wanbetaler weggesleept in Meliskerke

Toegevoegd: 04-11-2015, 15.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - De politie heeft dinsdagmiddag in samenwerking met de Belastingdienst een actie uitgevoerd bij een bewoner van de Adriaan Davidsestraat in Meliskerke.


Namens de Belastingdienst zijn twee personenauto's weggesleept. Ook werd een voertuig buiten gebruik gesteld wegens het niet betalen van openstaande boetes. Omdat het rijbewijs van de man enige tijd geleden was ingevorderd, en hij nu in een van zijn personenauto's rijdend bij zijn woning aankwam, is hij aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is gehoord over de aan hem tenlastegelegde feiten.

De Meliskerkenaar krijgt drie bekeuringen. Een voor het niet verzekerd hebben van zijn auto, een voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en een voor het niet voldoen aan het bevel van de Officier van Justitie om zijn rijbewijs in te leveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Javis (19-1-2016 om 11:28)
Inmiddels is de bewoner zijn huis uitgezet.
ano2 (6-11-2015 om 05:17)
@chantal Waarom in de media......... nou omdat de inwoners van Meliskerke misschien ook willen weten waarom heel hun dorp afgezet was met politie afgelopen dinsdag....... en zelfs tot ver buiten Meliskerke stonden ze......... Puur omdat deze man als gevaarlijk te boek staat en hij is inderdaad een oplichter en een leugenaar en er zijn heel veel mensen die nog geld van deze man krijgen...... Ik heb medelijden met zijn vrouw en haar 2 kindjes!!! Helaas werkt ze zelf net zo hard mee aan zijn praktijken......
Alwin (5-11-2015 om 11:24)
Wellicht kiest iemand er niet voor om wanbetaler te zijn, maar iemand heeft er WEL bewust voor gekozen om met ingetrokken rijbewijs alsnog in de auto te stappen. Je rijbewijs vorderen ze niet in voor wanbetaling, dus deze persoon heeft duidelijk dingen fout gedaan in het verkeer. Niet meer dan terecht dat als er dan alsnog auto gereden word dit aangepakt word!
jenny (5-11-2015 om 09:19)
Beste Monika, waarschijnlijk ken je deze persoon niet. Deze man is gewoon een grote oplichter waar nog veel bedrijven, waaronder wij veel geld van krijgen, zo ook zijn personeel. Heeft al vaker vast gezeten. Dit heeft helemaal niets met armoede te maken. En ik zou niet graag met een vluchteling willen ruilen en alles achter moeten laten. Als je zelf wegens oorlog zou moeten vluchten ben je ook vast blij als je in een ander land opgevangen wordt. De illegalen buiten beschouwing gelaten.
a van s (5-11-2015 om 09:12)
Hoezo ongelijkheid ? de polen roemenen betalen niks en kunnen ongestraft doorrijden ? natuurlijk is deze man fout maar wij hollanders worden vet hard aangepakt en onze buitenlandse 'vrienden' kunnen alles ongestraft doen.. mijn ex vrouw heeft mij genaaaid voor 60.000 euro en is naar buitenland gevlucht ik kan de rest van leven in de shit zitten en zelfs bij sociale dienst pakken ze me nog met loonbeslag.. nooit 1 werkgever wil mij meer en auto kan ik nooit meer betalen.. en de asielzoeker krijgt na inburgering 10.000 euro.. als een pool gepakt word met drank gaat hij volgend dag rustig weer verder en wij hollanders kunnen rijbewijs inleveren, lang leve Europa !!!
ano (5-11-2015 om 08:20)
aan alle reageerders. hij heeft bekeuringen niet betaald. alsook personeel wat voor hem gewerkt heeft en bedrijven en klanten opgelicht. dus zielig? niet echt he.....
Cookie-instellingen beheren