Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's beschadigd bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 04-11-2015, 19.56 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Twee personenauto's zijn vanmiddag betrokken geraakt bij een ongeval in Vlissingen.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.00 uur op de Paul Krugerstraat ter hoogte van de kruising met de Singel. Het ongeval gebeurde vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout. Hierdoor reed een bejaarde vrouw met haar auto over een betonblok en kwam tot stilstand tegen een metalen paal.

Een motorambulance kwam ter plaatse om de twee bestuurders te onderzoeken. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Berger Kuzee uit Vlissingen heeft beide voertuigen getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loesje (5-11-2015 om 05:08)
er word ook teveel geebumberkleefd, en men heeft geen geduld en staan eerst stil en dan besluiten ze als je dichter nadert voorrang te nemen, en vervolgens 200 meter weer af te slaan dan denk ik kon je niet over de singel/ binnendoor, hoef je ook niemand te hinderen. met voorrang nemen.
Cookie-instellingen beheren