Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedolven onder lading steigerpijpen

Toegevoegd: 05-11-2015, 09.39 uur - Update: 05-11-2015, 19.43 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Bij een bedrijfsongeval op een bouwterrein in Goes is vanmorgen een 24-jarige man uit de gemeente Reimerswaal zwaargewond geraakt.


Het incident speelde zich rond 08.00 uur af op een bouwterrein aan het Jagertje. Omdat mogelijk sprake was van beknelling rukten naast twee ambulances ook de brandweer met spoed uit. Volgens de politie werd de persoon bedolven onder een lading steigerpijpen tijdens het laden/lossen hiervan vanaf een vrachtwagen op het terrein.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plaatse. De arbeidsinspectie en de politie gaan onderzoek doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (7-11-2015 om 20:40)
Hoorde dat het niet goed ging met deze jongeman, sterkte voor alle betrokkenen, familie en vrienden.
Cookie-instellingen beheren